Pages

Monday, January 31, 2011

Suai kenal BLOGGER BARU : Edisi Februari ..


join segmen Abg Ben lagi..kali ni untuk blogger baru...tahap kebaruan tu bergantung pada diri anda sendiri la ya.....syarat- syarat nak join segmen ni macam biasa la...


  1. Sila letak header BEN ASHAARI BLOG 
    • siap...
  2. Tajuk : ikut yang atas tu dan linkkan ke entri ini ... 
    • seperti dimahukan...siap..
  3. Beri pendapat anda mengenai laman web ini : WWW.1TUBE.MY
    • wow...sgt menarik...Malaysia mampu mempunyai medium perantaraan sendiri.Malaysia membuat kemajuan yang dari pelbagai sudut. 1TUBE.MY mampu menggantikan laman web yang sedia. Rakyat boleh menjadikan 1TUBE.MY sebagai medan menyatupadukan semua kaum di Malaysia...menjadi 1Malaysia....
  4. Berikan pendapat anda : DUNIA BLOG DI MALAYSIA SEMAKIN MENARIK KERANA .... tidak kurang dari 100 patah perkataan ..
    • Abg Ben xletak syarat untuk ayat skema ke mcmne ke...so, Neni nk buat dalam bentuk cerita la mcmne Neni berubah pendapat pasal dunia blog ni.
    • Alasan paling utama Neni main blog ni sebab disyorkan oleh suami tercinta, sayang punya pasal, Neni sign up la untuk join dunia blog ni...start dengan entry pertama pasal berkongsi maklumat jer.tapi ok la...he..he...
    • lepas buat beberapa entry dan meninjau blog2 kawan, rasa macam tertarik pulak...
    • dengan berblog, kita boleh berkongsi maklumat, pendapat dan pengalaman...boleh jugak berkongsi perasaan.
    • blog jugak boleh menggantikan diari style lama...sebab tu nama blog Neni ni 1001 diariku..macam-macam Neni nk tulis kt sini..nak berkongsi sama-sama.Dari perasaan, pengatahuan,ape yang Neni nak tahu macam hukum- hakam..Neni kongsi sama-sama dalam blog jugak.sama-sama dapat maklumat..
    • dan yang semakin menarik pasal dunia blog ni ialah, kita boleh menambah kenalan, majoriti follower Neni dari mereka yang tak dikenali tapi kami boleh bermesra dan memberi pendapat...mcm dah lama kenal..
    • so, dunia blog ni makin menarik la pada mata Neni...
 Tu pendapat Neni la, ape pendapat anda pula? join sama-sama ya..

7 comments:

nur said...

ye.. makin lama makin jatuh hati..http://nurhafiz2009.blogspot.com/

Jemput ke:ALL IN ONE

Syafiq Rosli said...

hehe..salam perkenalan

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam kenal dari yaya...

BLOG YAYA SUKA EMBUN

Clara said...

salam kenal!

http://cerytara.blogspot.com/

Lawatlah ye..

=D

Miss Orangeee said...

Tag neni dlm entry ni...

http://orangeeeworld.blogspot.com/2011/02/meh-berkawan-ngan-siput.html

zacky ~786~ said...

slmt berkenalan.~!

||aLeaSaRa|| said...

yuhuu sggh dr blog PW

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...