Pages

Sunday, January 16, 2011

1st misz-ella.blogspot Contest

join lagi...kali ni join 1st misz-ella.blogspot Contest.  

















 
Kenape Neni suka baca entry-entry kt misz Ella ni??????
Sebabnnya Misz Ella ni suka tulis pasal- pasal life dia...ape yang dia rasa, dia suka buat....ERMM..paling Neni suka bila dia cite pasal SK11,kasut-kasut, koleksi perfume...Wooww......love it..pasal kelas- kelas joget-joget dia tu...kena dengan jiwa Neni la...Pasal perasaan- perasaan dalaman yang hanya wanita je yang tahu...mcm copycat girl, pasal benda-benda remeh dan ringan jer....macam diariku...hik...hik... 

Ada jugak pasal makan- makan...entry nasi kerabu dia tu buat perut ni rasa berhip hop plk...adoiii....kesian kt En.Hubby nak kena bawak Neni g kedai Yati Ayam Percik kt Bangi tu..thanks Darling.
OPs....terbabas plk...Ok, nape suka entry Misz Ella lagi ya????
Pasal...Entry Misz Ella ni berkisah tentang pengalaman dan pendapat semata-mata, so..bagi Neni ni yang baru je nak kenal erti kehidupan, sesuai la kot bagi entry mcmni...Teruskan berblog ya Kak Misz Ella.

4 comments:

kakchik@ella said...

tengssss neni. nnt kita tgk sapa yg kena..... haha

neni izazi said...

me..me...i wish me...he..he...

AngahSayang2314 said...

good luck apa pun 4llow dulu yeee jom tukar2 link

alinac lover said...

gud luck ya :)


salam kenal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...