Pages

Monday, February 21, 2011

photographer & videographer needed....


Macamne la boleh lupa nak bagitau photogarpher
yang kami dah tukar tarikh sanding  ni?????
kesian...
kesian kat dia sebab dia xdapat nak join wedding tu
sebab dia xfree tarikh tu,
kesian...
kesian kat kami plk, 
kami xder photographer la jawabnya..
pening kepala nak pikir dah, mintak- mintak la
ada photographer lain yang free pada 17 mac nanti.
kepada kawan- kawan blogger, klu ada sape-sape yang kenal
photographer dan videographer area kelantan,
tolong inform Neni k.
thanks....

4 comments:

eT said...

Me baru jek lepas wat fotoshoot smlm.
Leh la tgk kt en3 nih http://maziati.blogspot.com/2011/02/fotoshoot-danias-2nd-besday.html

kt situ me letak sekali link dia.hehe.tgk2 la kalo berkenan. :)

alyaaboolat said...

saya ade kawan photog..die dok area tanah merah..ni die punye link
http://lensaburokphotoblog.blogspot.com/

neni izazi said...

ET: dah tgk..kreatifnya...tapi mcm area shah alam jer ya? klu boleh i nak yang kt kelantan.lagi senang.
alyaaboolat: xleh nak bukak la blog dia..hu..hu..

neni izazi said...

ET: dah tgk..kreatifnya...tapi mcm area shah alam jer ya? klu boleh i nak yang kt kelantan.lagi senang.
alyaaboolat: xleh nak bukak la blog dia..hu..hu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...