Pages

Sunday, February 6, 2011

AM PHOTOGRAPY NEW YEAR GIVEAWAY 2011






ok, sebelum join, penuhi syarat-syarat dari penaja dulu tau...
Salam...
Sempena kedatangan tahun baru,
AM Photography bermurah hati ingin memberi hadiah...
Senang je syarat2nya..


Terma & Syarat:

1. Tulis entry bertajuk ”AM Photography New Year Giveaway 2011”.

2. Letak gambar Giveaway ini di sidebar blog dan link kan kepada entry ini.

3. Letakkan link blog2 (kat My Blog List) & banner blog2 di bawah ini di sidebar blog anda sbg penaja bersama. Juga jadi follower mrk.
http://amphotogroup.blogspot.com
http://alishamardhiyah.blogspot.com
http://semua-barangmurah.blogspot.com

4. Lepas tu tinggalkan komen dengan link sebagai tanda penyertaan kawan-kawan.

5. Tarikh tutup Giveaway ni adalah sebelum 11.59pm pada 31 Jan 2011., 15 feb 2011. Sebanyak 8 orang pemenang akan dipilih secara rawak.

*GIVEAWAY INI DILANJUTKAN SEHINGGA 15 FEBRUARY 2011*

* AM Collection merangkumi 2 blog ni ya...

 http://alishamardhiyah.blogspot.com
http://semua-barangmurah.blogspot.com

4 comments:

Pendapat Syah said...

jom join ni plak...contest sambil kempen....

http://myqurratuaini.blogspot.com/2011/02/contest-kempen-tak-nak-buang-bayi.html

shahjiehan said...

hadiahnya jadi model ke?hehehe...

neni izazi said...

pendapat syah: boleh jer...thanks tau..
shahjiehan: haah...jadi model la..sape xnak klu freeee....jom la join jgk.

Nora Shahaira said...

uuhh..macam nak join tapi hidung melelh je today..no mood in contest lah..sempat kot lain kali...

pape pun tq sudi jenguk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...