Pages

Saturday, February 19, 2011

pelamin anganku..

Dapat berita yang mengembirakan, 
pelamin in progress..yahooo....
bantal 3 colour katanya, walaupun tema neni merah n putih,
tapi dia letak jgk warna hitam sikit2.tak tahu la mcmner
rupanya nanti...berserah je la.
risau ni...hu..hu..

Neni impikan pelamin yang simple jer,
merah putih n ada bunga gantung2 kat panel,
tapi wedding planner suggest suruh pilih yang ada bantal2 comel tu,
ok, xkisah tapi mesti ada bunga gantung...
ha..ha..mengada-ngadanya daku...
pelamin bertunang

simple but nice,
macam pelamin bertunang dan akad nikah
sebelum ni, simple jer, bunga gantung kat kain blakang.
 walaupun tak menepati keinginan tapi Neni dah berpuas hati la.
 semua orang berpuas hati. paling penting, My Incik Suami suka.
 bila dia suka, semua akan jadi sempurna.

Sebenarnya Neni tak sabar nak tgk mcmne la rupa
pelamin kami nanti. adakah seperti yang di harapkan.???
errmmmmmmmmm......

4 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

semoga berjalan lancar seperti yg diharapkan

neni izazi said...

harap-harap macam tu la...pelamin paling penting kot.xpun makanan tetamu paling penting...hu..hu...

nday said...

cantik,,,pelaminan nya,,,!
ingin cepat-cepat duduk kat situ tak sabar rasenye.....

neni izazi said...

kena kawen cepat la klu nak duduk t situ.best tp memenatkan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...