Pages

Wednesday, May 4, 2011

Bila kau dah mau kawen...

Malam ni Neni duk check event invitation kt facebook n kad-kad jemputan yang bersusun kat rumah.
kad dari member Neni dan juga kad jemputan dari kawan hubby.

Kami ni jenis tak ingat hari/ haribulan....so, langkah paling selamat kena la mark siap-siap kat kalender.
Untuk bulan Mei n Jun sahaja kami dapat dalam 15 jemputan...mak aaiihhhh...banyak jugak tu...
jenuh la nk g shopping hadiah....he..he...

Tapi kami pilih-pilih jer la mana yang termampu kami hadir, 
so xder la semua event kami join..sori ya kawan-kawan...
Nanti jangan lupa upload gambar tau....

2 comments:

Ena Qalinsya said...

perghhh 15jemputan, biar btollll.... leh masuk malaysian book records ni hik3

nur chahaya abadiey said...

salam..
wah byk nye jemptn.. hehe :D


singgah n follow sini yer....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...